avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare antecontract de vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare antecontract de vanzare-cumparare imobil

Am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu dezvoltatorul ,am achitat un avans de 20% si din diverse motive doresc sa ma mut in alta zona.Exista vreo posibilitate sa nu pierd acesti bani? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex7887 , utilizator 13:18, 6 August 2015
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila sa va restituie avansul atunci se aplica clauzele din antecontract.
Acum depinde si de aceste clauze, poate dezvoltatorul nu finalizeaza imobilul si este el cel care pierde, dvoastra cunoasteti mai bine clauzele de denuntare.
Buna ziua,

Ce poate obtine vanzatorul in cazul in care cumparatorul nu doreste ducerea antecontractului de vanzare cumparare la final? Pe langa pastrarea avansului, mai poate solicita alte daune? Daca da, care este valoarea maxima a acestora?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)
Act aditional antecontract vanzare-cumparare imobil prima casa diana_fed diana_fed Buna seara, Pe 18 februarie 2015 am semnat la notar un antecontract de vanzare-cumparare pentru un imobil nou (achitand dezvoltatorului si avansul de 5%), ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare -cumparare apartament roxana-ift roxana-ift Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am incheiat un antecontract vanzare cumparare pentru prima casa. Peste o saptamana vanzatorul mi-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)