avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Întrebare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Întrebare

Bună ziua!
Mă scuzați dacă am postat în categoria greșită. Întrebarea mea este următoarea:
- avem un proiect în cadrul cărora se vor desfășura lucrări de renovare.
Vreau să aflu care sunt criteriile care ne fac „pasibili” de obligativitatea de a întocmi Proiect Tehnic, Autorizație de construire, de a angaja un diriginte de șantier, solicita emiterea de diverse documentatii sau alte demersuri și cheltuieli ce, în mod normal, survin în cazul construcțiilor? situație ce schimbă datele problemei privind pragul cheltuielilor cu renovarea (După cum știm, dacă costurile asociate acestor lucrări depășesc pragul de 100.000 EUR, achizițiile se vor face obligatoriu prin procedura de achiziție publică.)
Care este (sunt) actul normativ ce cuprind astfel de criterii tehnico-administrative?

Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2015
Mircea1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Diriginte santier katerinakaer katerinakaer exista vreun articol de lege valabil (16.11.2015) care sa specifice, pentru achizitie publica directa, un procent maxim din valoarea investitiei declarata in ... (vezi toată discuția)
Construire casa parter + anexa in mediu rural nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa construiesc legal in mediu rural o anexa compusa din camera centralei termice si magazie de lemne. Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)