avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alunecare intr-un magazin in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alunecare intr-un magazin in strainatate

Am alunecat pe o scara la iesirea dintr-un magazin in Nisa, pentru ca era o scara pentru persoane cu discapacitati care nu era fixa. Scara era din metal si se aseza langa scara din beton doar cand era magazinul deschis. Prin cadere m-am accidentat mana si a trebuit sa merg la spital unde mi-au pus 12 copci. Noroc ca eram in concediu de odihna! La iesirea din spital am trecut pe la magazin sa le comunic starea mea si am cazut de acord sa-mi plateasca cheltuielile cauzate de tratamentele din spital, pe care le-am platit la iesire. Au fost de acord si mi-au dat datele persoanei de contact de la firma asiguratoare cu care am comunicat prin email. Acum, la doua luni de la incident, mi-au trimis o scrisoare recomandata prin care m-a anuntat ca magazinul nu este responsabil de daunele cauzate si ca scara in cauza este in regula. As dori sa stiu ce pot sa fac pentru recuperarea prejudiciului?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:22, 2 Iulie 2015
Puteti sesiza in scris cu nr. de inregistrare/ data Protectia consumatorului din Nisa. Ar trebui sa aveti martori sau documente care sa va sustina punctul de vedere.
Daca nu ati incheiat niciun document scris cu magazinul este greu de adus dovezi in sprijinul dvs.In conditiile in care dvs. ati mers singura la spital, nu ati fost trimisa de reprezentantii magazinului cu ambulanta.
Este posibil ca evenimentul respectiv sa nici nu apara inregistrat in documente ale magazinului.
Daca puteti dovedi cu documente, ca la momentul producerii evenimentului, respectiva scara nu indeplinea conditiile de securitate pentru utilizatori, puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data Institutia care se ocupa cu protectia muncii din Nisa. Mentiunea din recomandata primita de dvs. cum ca scara in cauza este in regula, ma face sa cred ca intre timp eventualele probleme existente s-au rezolvat. Ar fi de folos daca ati fi facut cateva poze la data producerii evenimentului.
Multumesc frumos de raspuns. Pacat ca imediat dupa producerea accidentului chiar nu m-am gandit sa fac cateva poze cu respectiva scara. O sa vad ce pot sa fac.
Multumesc inca o data
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2015
anda44, utilizator
probabil ca acum nici nu mai este scara respectiva, totul este in regula...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la cumparaturi Tiberiu-Marian Tiberiu-Marian Buna ziua , Sunt nou si total neavizat intr-ale forumului si as vrea sa cer un punct de vedere . Mai exact , in data de 02.09.2013 am fost sa-mi fac ... (vezi toată discuția)
Accident in farmacie florio florio Mama mea a cazut pe scari intr-o farmacie din Bucuresti,avand o laceratie la cap necesitand o operatie (copci) ,fractura craniala si alte hematome pe corp,fiid ... (vezi toată discuția)
Accident de munca armet armet Buna ziua, Am suferit un accident de munca (fractura de sold) in urma unei cazaturi la locul de munca (alunecare pe gheata) .Am fost operat si acum sunt in ... (vezi toată discuția)