avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident in farmacie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident in farmacie

Mama mea a cazut pe scari intr-o farmacie din Bucuresti,avand o laceratie la cap necesitand o operatie (copci) ,fractura craniala si alte hematome pe corp,fiid dusa la spitalul de urgenta.Au farmaciile asigurare pentru accidente, daca da, puteti sa luati cazul in tribunal pentru despagubiri?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:24, 9 Martie 2010
Sunt multe de lamurit, de exemplu daca accidentul s-a petrecut in afara sau inauntrul farmaciei. Daca scarile erau alunecoase, ude, inghetate, daca mama dvs. a cazut ca urmare a accidentului sa i s-a facut rau de la boala pe care o avea, etc.Dupa stabilirea situatiei de fapt , dupa constatarea printr-un certificat medico-legal, va puteti adresa instantei de judecata pentru despagubiri. Consultati un avocat.
Nu pot sa va spun, daca farmaciile au, in general, asigurari care acopera astfel de accidente, dar daca se poate dovedi, ca accidentul s-a intamplat din vina farmaciei respective, puteti cere despagubiri.
In general firmele de genul magazinelor nu-si fac asigurare de raspundere civila pt. astfel de accidente. Puteti da farmacia in judecata dar acum intervine cauza pt. care a cazut mama. Daca a alunecat pe gheata e una ,cauza poate fi admisa dar daca a cazut din alte motive sansele de a primi o despagubire sunt practic nule.Depinde si ce avocat va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca armet armet Buna ziua, Am suferit un accident de munca (fractura de sold) in urma unei cazaturi la locul de munca (alunecare pe gheata) .Am fost operat si acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Alunecare intr-un magazin in strainatate anda44 anda44 Am alunecat pe o scara la iesirea dintr-un magazin in Nisa, pentru ca era o scara pentru persoane cu discapacitati care nu era fixa. Scara era din metal si se ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie urmati ? lucyanb lucyanb Buna. In 23.02.2019 am suferit o fractura de maleola care a necesitat onterventie chirurgicala de urgenta. Fractura a fost cauzata de cazatura pe scarile ... (vezi toată discuția)