avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare expert contabil COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare expert contabil COR

Se poate angaja intr-o societate( caen 6022) o persoana cu COR de expert contabil in conditiile in care este membru CECCAR? Exista aspecte particulare de luat in considerare in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 10:40, 27 Iunie 2015
Daca este angajat ca expert contabil (cod C.O.R. 241102 Expert contabil-verificator), nu poate fi decat membru C.E.C.C.A.R., indiferent de codul C.A.E.N. al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma contabilitate Costi1989 Costi1989 O firma cu cod CAEN 6920 cati angajati trebuie sa aiba?Cum ar arata organigrama? Care este modul de organizare şi conducere a contabilităţii şi ... (vezi toată discuția)
Revisal violeta54 violeta54 Buna seara Firma de evidenta contabila poate sa faca contract de prestari servicii cu alte societati ptr. depunere REVISAL. Am o angajata care este Inspector ... (vezi toată discuția)