Buna ziua,
Ieri am fost la sora mea la spital de am vb cu ea si ascultat versiunea ei ciincepe cam asa:
Sambata cand s-a petrecut aceasta nenorocire sora la ora 7 -8 s-a dus la magazin de unde a cumparat carnati, fructe si ce o mai fi cumparat sa faca de mancare la copii, la ora 9 a vorbit cu sotul la telefon (acesta fiind in italia) si i-a spus ca se pregateste sa faca baie la copii. Totul a fost normal pana la aproximativ ora 22.00 de cand a inceput aceasta nebunie.
Totul a plecat de la o rata pe care ea a taiat-o, soacra nu i-a zis nimic insa parea asa putin suparata. Seara au venit niste muncitorii de le-au lucrat in curte si ea s-a dus de le-a cumparat 6 sticle de bere. Din cate am inteles si soacra ar fi baut (nu stiu cat sau daca a baut). Seara aproximativ la ora 22:00 soacra a intrat peste ea in casa (in acel timp ea facea baita la fetita in cadita) i-a luat copilul si a inceput sa zbiere Criminal-o ce faci o omori? Iar ea i-ar fi replicat faca baita la fata. A luat copilul si s-a dus de l-a lasat la ea in casa s-a intors a doua la ea (soacra) ea intre timp a inchis usa si a incercat sa intre in casa (nu a putut fiind usa inchisa) si striga ca copilul ce face, iar sora me i-a spus: 'Mai incet ca trezesti copilul". Soacra a plecat cu fetita la o vecina sa o lase si sa reclame faptul ca a incercat sa o inece in celebrul butoi cu apa. Intre timp ce aceasta merge la vecina soara mea speriata a sarit pe geam cu cel mic (era imbracata pe jumatate copiul) ea fiind imbracata in pantaloni, maieu, pulovar si geaca si au fugit in fundul gradinit 150 de m de casa. A imbracat copilul cu geaca de pe ea si ca sa fuga mai repede a inceput sa isi arunce hainele. Soacra intre timp s-a intors a spart usa de la casa zicand ca a vrut sa vada daca baiatul a patit ceva dupa care s-a dus in gradina si striga copilul (acesta spune ca nu a auzit-o). Atunci a sunat la 112 si a chemat politia. Au venit 6 politai care stateau in curte in fata casei nefacand nimic sa o caute in gradina pe sau pe copil (tinand cont ca ea se indreptase intre acolo cu un copil dupa ea). Intre timp sora zice ca i-a zis baiatului du-te tu acasa ca nu iti face nimic mamaie. Copilul a venit singur, ea ramand acolo. Dupa o perioada de timp nemaiputand sa indure probabil frigul (fiind dezbaracta de la ora 10 seara) a venit si ea, din cate am inteles era ora 1 noaptea. Politia a luat-o si a dus-o la spital, ea am inteles ca nici nu vorbea. Probabil a intrat in soc din cauza frigului si celor intamplate (ma gandesc eu).
Din cate am inteles ea a fost plecata cu sotul in Italia in trecut cand au avut decat primul baiat si au lasat baietul cu soacra acasa, dupa nu stiu ce timp o luna,o saptamana....aceasta a sunat la protectia copilului ca parintii au plecat in Italia si nu ii intereseaza de copil, si ca l-au abandonat. Afland astea nu stiu daca amandoi sau doar ea s-a intors acasa din Italia unde a pierdul locul de munca sa nu ii se ia copilul de Protectia copilului, soacra a mai batut-o o data in trecut, iar fostului sot a incercat sa ii dea foc la casa de 2 ori. Fostul sot al soacrei sta la circa 1 km iar din centrul spre casa el trece prin fata casei lor, insa soacra nu ii lasa sa vb cu copii (nepotii soacrei) sau sa se duca nepotul la ei.
Acum ma tot intreb oare soacra sa fii inscenat totul? Oare sora mea sa fie vinovata? (nu as vrea ca sora sa fi facut lucrul de care este acuzata) si sa ii iau apararea ca dupa sa ramana singura cu copii si Doamne fereste. Cu toata lumea cu care am vorbit in sat zice ca ii ingrijeste ca nu se duce la magazin fara sa le aduca ceva (fructe, dulciuri etc). Ca nu are un comportament urat. Iar toti din sat spun ca ea nu ar fi in stare sa faca asa ceva. Chiar cu cateva zile fuse-se in oras sa se intereseze sa cumpere o tableta pentru copilul de 6 ani, acesta avand ziua de nastere in august. Nu stiu faptele nu o preced sa vrea sa faca rau la copii. Iar antedecente soacrei ma fac sa cred ca totul ar fi o inscenare.
Din declaratiile soacrei date pe la anumite posturi de televiziune am gasit un filmulet unde ea declara cele de mai jos:
[ link extern ] /...
Ceea ce mie mi s-a parut foarte interesant este la final unde i s-a luat copilul din brate si ea continua sa se legene.
Ma intreb oare de ce nu se gandeste nimeni (si aici ma refer la cei care reprezinta legea) ca poate soacra a inscenat totoul si ca a chemat politia doar ca sa o sperie si sa ii arate cine e seful. Nestiind probabil ca se va ajunge la lucrul aceasta. Se vede ca soacrei ii pare rau.
Am intrebat-o pe sora mea de 4-5 ori ce s-a intamplat si acelasi lucru mi-a repetat fara sa omite vre-un detaliu iar la final zicea firar al naibi de ratoi sa fie. Am intrebat-o de ce ai fugit? de ce nu ai stat acolo? si a zis ca se temea de soacra. Am mai intrebat-o de ce nu ai spus ca ai probleme? de ce cand am vorbit la telefon nu mi-ai spus ce patesti? si a zis ca am crezut ca ma pot descurca singura...
Vedeti cazu este destul de incurcat ce as putea sa o fac sa o ajut, daca sora mea este nevinovata?
Va multumesc pentru atentia acordata si pentru rabdare. Astept un raspuns cat mai urgent.
Bogdan