avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ore suplimentare fractionate, plata jumatati de ora ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ore suplimentare fractionate, plata jumatati de ora suplimentare

Pot fi efectuate jumatati de ora suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 06:10, 20 Noiembrie 2025
Legea nu se refera la jumatati de ore suplimentare , ci la ore suplimentare, ceea ce presupune ca se refera la ore intregi.
Dacă intr-o luna faci ore suplimentare din ore fracționate câte 15min,30min,45min,nu se aduna toate la sfârșit de luna?sau trebuie sa fie ora întreagă pentru a fi luata în calcul ca ora suplimentara?
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
Bianca Bella baci, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele libere platite din ore suplimentare nicoletatrenea nicoletatrenea Buna dimineata Un singur lucru vreau sa stiu cum se trece in pontaj o zi libera platita (din ore suplimentare), efectiv cu ce cifra sau litera? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ore suplimentare adema1980 adema1980 Buna ziua, Am o nelamurire legata de modalitatea de stabilire a orelor suplimentare. Dupa cum se stie orele suplimentare de platesc in luna in care s-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu ma intreb in fiecare luna daca este legal sa ai ... Madi_d_s Madi_d_s Buna seara, Eu ma intreb in fiecare luna daca este legal sa ai intr-o singura saptamana 32 de ore suplimentare si sa lucrezi si fara pauza 12 zile ... (vezi toată discuția)