avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect Furt

Bunaziua pe data de 25 iunie 2015 dimineata ma plimbam pe o strada in Constanta,trecand o masina de politie de la sectia nr 1 Constanta cu un politist si un jandarm m-au luat in masina ducandu-ma la sectie,unde am asteptat pe un scaun,dupa un timp m-au dus la Camera Criminalistica unde mi s-au facut poze si luat amprente si m-au obligat sa semnez o fisa daca nu ma bateau,pe care scria FISA DE URMARIRE IMAGOLOGIKA si o alta pe care scria SUSPECT FURT,l-am intrebat pe cel care mi-a facut acestea si vorbindu-mi urat a zis ca e dupa cum m-am inteles cu politistii din masina care m-a ridicat de pe strada dupa care vorbind urat m-a lasat sa plec murdar pe maini de tus,mentionez ca nu am avut niciodata de-a face cu asa ceva cu orice fel de furturi,mi-e foarte frica data viitoare cand ma vad ma vor aresta pe strada sau inscena vreun furt Cu o zi in urma m-au mai oprit 2 politisti luandu-mi datele mi-au zis ca nu figurez nustiu unde si cu inca cateva luni in urma am fost batut in parc si luat cu catuse la maini si m-au dus la sectia 2 Constanta unde m-au pus sa semnez o amenda,nu aveam bani pentru certificat medico-legal asa ca mi-am facut poze la lovituri,probabil cred ca au facut asta si altor oameni nevinovati.,eu momentan nu am un domiciliu stabil..nustiu ce au cu mine,vreau doar sa fiu lasat in pace sa muncesc si sa traiesc!!VA ROG AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR CRED CA IMI VOR INSCENA CEVA PENTRU A MA DUCE LA INCHISOARE!! CE AS PUTEA SA FAC IN CAZUL ASTA?
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
StancuMarian, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare amenda Fanfan12 Fanfan12 Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta in instanta o amenda al carui proces verbal nu a fost semnat? Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ieri am mersi in piata centrala a craiovei,m-am plimbat si la un moment dat am vazut niste pere care erau la un pret scazut si am cumparat si eu.dar cand am ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Freakycosmin Freakycosmin Acum 3 zile am intrat intr-o incurcatura destul de grava. Impreuna cu 3 prieteni de ai mei am gasit din intamplare, pe strada unde obisnuiam sa ne despartim ... (vezi toată discuția)