avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită competenta instanta
Discuție deschisă în Executare silită

competenta instanta

impotriva p.v. de sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si p.v. de sechestru asigurator asupra bunurilor imobile, incheiate in zile diferite, de aceeasi executori fiscali, incheiate la Gaesti, instanta competenta este judecatoria Gaesti? terenul are o valoare de 800.000 euro cat timbrez? Atac amandoua p.v. printr-o singura contestatie? Multumesc pentru indrumari.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:18, 6 Iulie 2009
Se ataca separat iar competenta este judecatoria unde isi are sediul ori domiciliul cel executat ori este bunul care este supus executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii data de o instanta care nu este competenta Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Buna ziua, Care este calea de atac impotriva unei incuviintari de executare silita data de o instanta care nu are competenta sa o faca. Debitorul nu are ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)