avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general angajatori,angajati si somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

angajatori,angajati si somaj

am o firma srl,ce se intampla daca vreau sa dau o persoana pe somaj,ce se intampla cu firma ma afecteaza in vreun fel aceasta decizie ,cine plateste somajul eu sau statul,cum trebuie sa procedez ca sa o dau pe somaj...
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 11:06, 7 Iulie 2009
art. 65 din Codul Muncii:
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desfiinţarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia.
(2) Desfiinţarea locului de muncă trebuie să fie efectivă şi să aibă o cauză reală şi serioasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? diana40 diana40 Am rugamintea sa-mi spuneti daca prin incetarea contractului de munca art65 alin1 se beneficiaza de somaj. si ce acte trebuie din partea angajatorului. (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata flary23 flary23 buna ziua, am urmatorul caz, o persoana vine cu acordul partilor de la o alta societate, o angajez cu contract pe perioada nedeterminata si este data afara ... (vezi toată discuția)
Reorganizare-desfiintare post vikipatru vikipatru In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)