avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INSCRIERE IN CARTEA FUNCIARA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INSCRIERE IN CARTEA FUNCIARA

Avand la baza certificatul de mostenitor al unui teren neintabulat am inceput demersurile pentru cadastru si inscrierea in cartea funciara. La ocpi Harlau, jud Iasi nu vrea sa aprobe dosarul pe motiv ca nu am titlu de proprietate ci proces verbal de punere in posesie, desi nu am gasit nici o prevedere legala in acest sens, decat ca trebuie depus actul legal de dobandire, in speta certificatul de mostenitor .
Rog lamuriri in acest sens si eventual baza legala.
Multumesc

[EDIT - Va rog sa nu mai folositi exclusiv litere mari]
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2015
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:44, 6 Iulie 2015
La OCPI sunt modele de cereri și actele necesare pentru diferitele operațiuni care se fac . Astfel, pentru prima înregistrare(cazul d-voastră) este nevoie de cerere tip, documentația cadastrală, titlul de proprietate, etc. Aceste cerințe sunt stabilite prin Ordin 700/2014 ANCPI, pentru toată țara, nu numai pt. Hârlău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)
Actualizare intabulare marc55 marc55 Buna ziua. In anul 2005 am facut la oficiul de cadastru incheierea de intabulare a unei proprietati obtinute in uram actului de vanz -cump.aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot restabili granitele unui teren intravilan Vykynyky Vykynyky Buna ziua Am mostenit un teren de 10000 mp dar in realitate toti vecinii mei au mutat gardurile in asa fel incat acum mai am cam 8000 m p As vrea sa-l vand ... (vezi toată discuția)