Azi am primit decizia de somaj prin care mi se acorda 590 ron asta insemnand 450 ron (cei 75% din salariul minim) + 139.55 ron reprezentand 7% din media salariilor pe ultimele 12 luni.Problema mea este urmatoarea :cum se calculeaza procentele din salariu, deoarece vechimea mea in munca (inscrisa in cartea de munca) incepe din 12.09.1983,deci pana in 30.06.2009 ar fi cam 25 de ani si atunci nu ar trebui sa beneficiez de 10% din media ultimelor 12 salarii? Mentionez ca am mai beneficiat de 9 luni de somaj in 2001,daca asta implica cu ceva in calcularea indemnizatiei .Va rog ,daca ma puteti lumina in aceasta problema: e corect ,e incorect?
Eu consider ca pierdeti timpul degeaba, si trece termenul in care puteti contesta decizia de stabilire a dreptului la indemnizatia de somaj. Depuneti contestatia, si am sa va trimit procedurile cu care lucreaza acestia, sa va convingeti ca nu scrie despre "adeverinte", ci doar "adeverinta". Furnizati-mi o adresa de email pe mp.
Calculare somaj
Sorin87
Buna , am si eu niste intrebari .. Am lucrat la o firma 2 ani de zile , 1 an contract de 8 ore , 1 an contract de 4 ore ( decizia lor ...etc ) munca noastra ... (vezi toată discuția)