avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 locuri de munca

buna seara, de curand am un al 2-lea loc de munca part time (2h/zi), primul job este cu program normal ( 8h/zi , 40 h/saptamana, program variat). Intrebarea mea este urmatoarea : exista posibilitatea ca primul angajator sa afle (/sa fie informat) ca am un al 2-lea job ? personal nu doresc sa se afle acest lucru . in ce situatii poate afla primul angajator ca sunt angajat si la alta societate ? mentionez ca cei 2 angajatori sunt din judete diferite.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 30 Iunie 2015
Angajatorul dvs nu are cum sa afle daca mai sunteti sau nu angajat la alta societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate ore de munca pot lucra intr-o luna? gbrlen gbrlen Conform codului muncii nu poti depasi 48de ore de munca pe samtamana. Eu sunt angajata ca profesor, am norma didactica de 20 de ore(efectiv la clasa), dar pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca dublu robertm24 robertm24 Buna ziua, in prezent lucrez la o companie part time, programul de munca este impartit astfel: O fractiune de norma de 24/h pe saptamana repartizate astfel: ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal și prenatal având 2 joburi Adela_Vrd Adela_Vrd Bună ziua! Sunt angajata la 2 firme diferite la fiecare având CIM. Un job 8h/zi ca tehnician dentar și al 2-lea job ca și coordonator de transport cu ... (vezi toată discuția)