avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Art. 181 din legea 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Art. 181 din legea 263/2010

As vrea sa stiu ce stipuleaza art. 181, si anume cum se face recuperarea drepturilor necuvenite incasate de la asigurarile sociale( pensie).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: KaPall , utilizator 15:38, 1 Februarie 2021
Și eu sunt tot miner
1. Nimeni nu este mai presus de lege.

2. Exista un principiul potrivit căruia „nimeni nu poate invoca necunoașterea legii“, cu valoare de prezumție legală absolută, iar un funcţionar nu poate invoca necunoaşterea legii în exercitarea atribuţiunilor sale de serviciu.
Daca nu ai inteles, repet . Sie eu sunt miner ca si tine. Cel putin asta ma fac sa cred raspunsurile tale
Deasemenea sper sa te fac sa intelegi ca eu cautam raspunsuri vis-a-vis de modalitati de negociere cu casa de pensii, pentru diminuarea cuantumului lunar al popririi, si tu imi dai citate din legi cum este nemaipomenitul"„nimeni nu poate invoca necunoașterea legii“, , banalitae pe care o cunosc si copii de tzaza. Multumesc, dar nu mai incerca sa ma ajuti !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepul munci Diana Neculae Diana Neculae In ce lege sau ordin ce interzice caselor de pensii sa faca retinerii din pensi fara o hotarire judecatoreasca sau hotarare data pe proprie raspundere data la ... (vezi toată discuția)
Debit rezultat in urma recalcularii pensiei Elidor Elidor Tatal meu in varsta de 86,5 ani , veteran de razboi , foarte bolnav, fara capacitate locomotorie, a primit de la Casa pensiilor Sect.2 o noua decizie cum ca in ... (vezi toată discuția)
Deciziile caselor teritoriale de pensii - titluri executorii? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Stie cineva daca Deciziile Caselor teritoriale de pensii constitue titlu executoriu.Daca ,da, am rugamintea sa mi se indice temeiul de drept . Multumesc (vezi toată discuția)