avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

la expirarea termenului de pensie anticipata se mai recalculeaza pensia pt a lua in calcul perioada de somaj?pe data de 1 oct .2010 se intra in pensie normala ...mi de multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 9 Iulie 2009
La implinirea varstelor standard de pensionare prevazute de lege pensia anticipata devine pensie pentru limita de varsta si se recalculeaza prin adaugarea perioadelor asimilate si a eventualelor stagii de cotizare realizate in perioada de anticipare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare pensie anticipata mariab51 mariab51 sin in pensie anticipata din 01.01.2006 in 01.10.2010 voi intra in pensie limita virstra,este posibil sa nu mai primesc penalizarea?se poate diminua valoarea ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare mary_inger2007 mary_inger2007 Ma numesc BADULESCU MARIANA din orasul VULCAN jud HD.Am lucrat la \" S C SPICUL\" S A VALEA JIULUI. M-am pensionat in decembrie 2002 si am fost incadrata in ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei anticipate luminigeorgia luminigeorgia Buna ziua. Sunt nascuta in 1955, am 56 ani, am 36 ani vechime in muca, lucrez intr-un spital la sectia sterilizare( din cauza conditiilor de munca am ... (vezi toată discuția)