avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare tehnica de lucru OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare tehnica de lucru OSIM

Buna! Am discutat cu cineva si spunea ca a inregistrat la OSIM tehnica de lucru cu care imbraca niste articole din polistiren in diferite materiale textile si sfoara. As vrea sa stiu ce inseamna inregistrarea unei tehnici de lucru si pana la ce nivel esti protejat in acest sens? Adica daca eu as vrea sa creez niste articole asemanatoare, dar care sa nu fie identice cu ale ei, pot face asta?

Alte discuții în legătură

Este necesara inregistrarea la osim? Grafician Grafician Buna ziua, in urma cu cateva luni am creat un personaj de carte pentru copii cu care intetionez sa public o serie de materiale. Din cate inteleg imediat dupa ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim nume domeniu internet syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dupa rezervarea domeniu de internet .ro este cazul sa inregistrez acest domeniu si la OSIM .Am auzit ceva ... (vezi toată discuția)