avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF de informare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF de informare

Am cerut un extras CF de informare la BCPI, pentru doua nr. top care sunt in aceeasi carte funciara. Am completat o cerere, in care am scris nr. cartii funciare si cele doua nr. top din aceasta carte funciara. Este vorba de o CF in care mama mea are aceste parcele intabulate prin donatie. Mi s-a spus ca nu este bine si ca trebuie doua cereri separate pentru fiecare nr. top! Adica sa platesc 20 + 20 = 40 lei? De cand este treaba asta? De cand se face cerere si se plateste separat pentru fiecare nr. top din aceeasi carte funciara????????
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 10:51, 3 Iulie 2015
Nu este asa. Cererea este una singura, daca exista o singura Carte Funciara. Este ca si in cazul in care avem teren si constructii, terenul are un nr. topo si constructia edificata pe acesta un alt numar topo, insa o singura Cartea Funciara. Astfel ca Extasul de CF iese unul singur pe ambele numere topo.
Atunci stau si ma crucesc de cate minunatii se intampla cu acesti angajati! Decat sa incerc sa explic angajatului legea (pe care nu o cunoaste!!!), am sa cer un extras CF pentru un singur nr. top, sa vad ce extras primesc, mai ales ca cu aceasta ocazie imi va face si conversia in format electronic! Sau te pomenesti ca de aceea imi cere cerere separata, pentru ca imi va pune fiecare parcela/nr. top intr-un CF electronic separat, desi proprietarul este acelasi si CF-ul vechi pe hartie este unul si acelasi!!!
este posibil si sa existe doua Carti Funciare......
Nu Joha, am copia intregii carti funciare in fata, facuta de pe cea pe hartie, toate nr. top sunt in una si aceeasi carte funciara, sunt scrise in partea A. De aici am luat nr. CF si cele doua nr. top pentru completarea cererii.
daca aveti cele 2 nr top la pozitii diferite ex.. A1 ..A2 atunci aveti 2 imobile si in cest caz 2 extrase CF ...
daca cele 2 nr. top sunt despartite de virgulă sau liniuta si aveti o singura pozitie A atunci e un singur corp de avere, un singur imobil deci un singur extras CF

Alte discuții în legătură

Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)
Extras cf in extenso sau copie certificata dupa coala/fila cf dariad dariad Pentru a afla actele in baza carora s-a intabulat ulterior pe alte nume un imobil care a avut ca proprietari initiali pe bunicii mei, ce este indicat sa cer de ... (vezi toată discuția)
Intabulari cf-uri diferite andreeakristina andreeakristina bunza ziua, in cazul in care am o casa si 3 terenuri dobandite prin hotarare judecatoreasca (deoarece vechiul proprietar a murit inainte de a reusi sa facem ... (vezi toată discuția)