avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare hotarare judecatoreasca

Buna ziua

Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care imi acorda o anumita suprafata de teren pe raza unei localitati, lasand la latitudinea Primariei sa-mi emita titlu de proprietate pe un lot anume sau pe un numar de loturi care sa totalizeze suprafata acordata.

Pot vinde aceasta hotarare judecatoreasca, asa cum e ea, urmand ca cumparatorul sa se descurce cu Primaria (CLFF)? Daca da, cum trebuie sa procedez?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nirolf75 , utilizator 11:09, 9 Iulie 2015
Puteti face un contract de cesiune de creanta in conditiile art.1.566-1.586 Natroul Cod Civil,mergeti la un notar ptr.incheiere contract.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe un titlu sunt 4 loturi de teren. pot cere cate un titlu pentru fiecare lot ? muraruelena muraruelena am un Titlu de proprietate care cuprinde 4 loturi de teren. - pot solicita Primariei sa imi dea cate 1 Titlu pt. fiecare lot ? - ce trebuie sa fac ? (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune titlu legea 18/1991 emoldoveanu emoldoveanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati In urma aplicarii legii 18/1991, a fost eliberat un titlu de proprietate celor 4 mostenitori ai bunicului meu. Dintre acestia, ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)