avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj condica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj condica

Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema:

O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ultima data in condica de prezenta. Neverificand situatia si bazandu-ma pe faptul ca pontajul pentru aceasta salariata a fost semnat de seful sau direct, eu am contrasemnat acest pontaj, pe baza caruia salariatei respective i s-a virat salariul in contul de card pe care il poseda pentru intreaga luna august.
Sunt lider de sindicat in unitatea unde lucrez.
Ce consecinte poate avea aceasta problema asupra mea, ca sef serviciu? Poate duce la desfacerea contractului meu de munca si in ce conditii?
Va multumesc. L.A.

Alte discuții în legătură

Pontaj versus condica de prezenta Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema: O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ... (vezi toată discuția)
Pontaj camelia adina camelia adina firma cu sediul in Dej avem un angajat cu norma intreaga pe zona Moldova. el are masina de serviciu si laptop. vine la sediul firmei doar la sedintele ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un prieten care ma rugat sa va intreb urmatoarele 1. Are un coleg care in fiecare zi o semneaza in condica pe o doamna ( cu semnatura ei ) , ... (vezi toată discuția)