avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Necorespunzator profesional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Necorespunzator profesional

Buna ziua,
va rog sa ma ajutat
care este procedura desfacerii contractului individual de munca pe motiv necorespunzator profesional?

Multumesc Mult:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:23, 7 Iulie 2009
Aveti dreptate!
Nu am vrut sa va conving, mi-am expus punctul de vedere personal.
Corespunderea profesionala as considera-o savarsita cu vinovatie daca ocup un post pentru care nu am abilitatile necesare chiar daca sunt bine pregatit profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere sau...? simona.elisa simona.elisa buna ziua, Am urmatoarea problema: Pe perioada sezonului de vara , angajam personal in functia de muncitori necalificati pe perioada determinata de 4 ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru necorespundere profesionala la locul de munca adinutza.2008 adinutza.2008 Buna ziua! Am nevoie, urgent de cateva lamuriri in ceea ce priveste urmatoarea problema. Lucrez in sistemul privat si astazi am aflat intentia angajatorului ... (vezi toată discuția)
Concediere necorespundere profesionala mirela onea mirela onea Buna ziua Va solicit ajutorul in cazul in care, ca reprezentant angajator, as dori sa concediez o persoana ptr. ca nu corespunde profesional locului de ... (vezi toată discuția)