Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator	    

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator	    

multumesc....cu privire la disputarea masei succesorale dupa moartea mamei si anume cateva terenuri arabile unde figuram amandoi mostenitori legali,se va tine cont in instanta cand se vor imparti ca noi i am intretinut,le am acordat asistenta medicala plus inmormantarile ambilor parinti si pomenirile lor fara ca fratele sa participe material si moral,ne ar interesa cate procente poate castiga din aceasta masa succesorala nedisputata pana la aceasta data.multumesc anticipat.
 Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

multumesc....cu privire la disputarea masei succesorale dupa moartea mamei si anume cateva terenuri arabile unde figuram amandoi mostenitori legali,se va tine cont in instanta cand se vor imparti ca noi i am intretinut,le am acordat asistenta medicala plus inmormantarile ambilor parinti si pomenirile lor fara ca fratele sa participe material si moral,ne ar interesa cate procente poate castiga din aceasta masa succesorala nedisputata pana la aceasta data.
~ final discuție ~
 Cristian Racaceanu	                   

Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar acesta a decedat pot să-mi cer acum înapoi moștenirea(bineînțeles în termenul de opțiune ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian Racaceanu	                   

Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar acesta a decedat pot să-mi cer acum înapoi moștenirea(bineînțeles în termenul de opțiune ... (vezi toată discuția)

cristinaionescu	                   

Buna ziua , 
Am  o problema si va rog daca puteti sa ma ajutati printr-un raspuns . In anul 2002 tatal meu a decedat , moment in care s-a facut succesiunea . ... (vezi toată discuția)
	                    cristinaionescu	                   

Buna ziua , 
Am  o problema si va rog daca puteti sa ma ajutati printr-un raspuns . In anul 2002 tatal meu a decedat , moment in care s-a facut succesiunea . ... (vezi toată discuția)

Statescu	                   

Buna ziua!   Tatal, decedat mai demult. Mama, decedata  de aproape un an. Au avut un baiat si o fata, care la randul lor au cate 2 copii, fiecare. Fata are de ... (vezi toată discuția)
	                    Statescu	                   

Buna ziua!   Tatal, decedat mai demult. Mama, decedata  de aproape un an. Au avut un baiat si o fata, care la randul lor au cate 2 copii, fiecare. Fata are de ... (vezi toată discuția)