trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Ideea e ca notificarea catre banca a fost facuta la distanta de 3 luni dupa ce s-a facut la angajator, insa aceasta a venit tot cu suma initiala si nu a luat in considerare ceea ce a fost retinut deja.
 Jurist90 
	    	Utilizator

Jurist90 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 arabolu	                   

Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
	                    arabolu	                   

Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)

castania	                   

as dori un sfat in legatura cu o banca care imi opreste banii de salariu. datoria mea catre aceasta banca era de 6.000 Ron,iar din decembrie de cand am achitat ... (vezi toată discuția)
	                    castania	                   

as dori un sfat in legatura cu o banca care imi opreste banii de salariu. datoria mea catre aceasta banca era de 6.000 Ron,iar din decembrie de cand am achitat ... (vezi toată discuția)

alexandraconstantinescu01	                   

Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
	                    alexandraconstantinescu01	                   

Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)