avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura eronata la energia electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura eronata la energia electrica

Buna ziua!

Doresc sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de o factura emisa de un opreator de energie electrica.
Detin o locuinta in care momentan nu mai stau si am semnalat acest lucru furnurnizorului de energie electrica. Din momentul in care am făcut acest lucru, operatorul de energie electrica trimetea, luna de luna, facturi cu consum de energie electrica de 0 kWh si o taxa de radio obligatorie de 2,5 lei/luna. Luna aceasta operatorul a facut o estimare de consum de energie electrica de 908 kWh reprezentând o valoare de plata de 606 lei, desi in continuare nu statea nimeni la acea adresa.

Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in acest caz pentru a nu plati un consum de energie electrica inexistent.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:38, 4 Iulie 2015
Initial contactati furnizorul de energie pentru clarificare valoare factura impusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: Facturarea energiei pentru mai multe blocuri care fac parte dintr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Litigiu factura electricitate magduta52 magduta52 Buna seara, am o mare problema cu furnizorul de energie electrica. S-a defectat contorul si a inregistrat o cantitate mare de kwh, am reclamat , ei l=au trimis ... (vezi toată discuția)