liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

moraru alexandru 
	    	Utilizator

moraru alexandru 
	    	Utilizator	    

LuchianSeb	                   

Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie la ce se refera ultima fraza din art.497 din CPC cu textul ,,In cazul in care casarea s-a facut pentru ca [b]instanta a ... (vezi toată discuția)
	                    LuchianSeb	                   

Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie la ce se refera ultima fraza din art.497 din CPC cu textul ,,In cazul in care casarea s-a facut pentru ca [b]instanta a ... (vezi toată discuția)

aidu	                   

Am primit inregistrarea audio a sedintei... unde judecatorul spune extraordinar de clar ca amana pronuntarea 1 saptamana... iar a doua zi s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

Am primit inregistrarea audio a sedintei... unde judecatorul spune extraordinar de clar ca amana pronuntarea 1 saptamana... iar a doua zi s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)

aser	                   

Va rog sa-mi explicati
- prin ce difera \"  modificarea \"  unei sentinte de\" casarea \"sa
-in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
	                    aser	                   

Va rog sa-mi explicati
- prin ce difera \"  modificarea \"  unei sentinte de\" casarea \"sa
-in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)