avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... AJUTOR!!! Instanta s-a pronuntat inainte de termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

AJUTOR!!! Instanta s-a pronuntat inainte de termen

Am primit inregistrarea audio a sedintei... unde judecatorul spune extraordinar de clar ca amana pronuntarea 1 saptamana... iar a doua zi s-a pronuntat solutia!! Ce ma fac??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 16:56, 24 Februarie 2016
Aveti un motiv de casare.
Era bine... insa e definitiva!!
Pot sa invoc pe cale extraordinara??
Va rog sa va uitati la 488 al.1 pct 5 si sa nu fiti intr-unul din cazurile prevazute la art. 483 al.2 CPC, atunci veti putea aborda calea de atac extraordinara care poate conduce la casarea hotararii
Intr-adevar, hotararea este definitiva, fiind ordonanta presedintiala... si intr-un litigiu munca.
Totusi, intreb despre constatatie in anulare/revizuire, nu recurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau ce moraru alexandru moraru alexandru ce cale de atac mai exista impotriva unui apel in care instanta nu s-a pronuntat asupra unui capat de cerere ,nu exista motivare pt lipsa pronuntarii ... (vezi toată discuția)
In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)
Revizuire sau contestație în anulare ? danalida danalida Revizuire sau contestație în anulare ? Aș dori să îmi spuneți vă rog ce posibilități mai am ? Am fost sancționată contravențional , am făcut ... (vezi toată discuția)