Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic

Mihail Cazacioc 
	    	Consilier juridic	    

aidu 
	    	Utilizator

aidu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 moraru alexandru	                   

ce cale de atac mai exista impotriva unui apel in care instanta nu s-a pronuntat asupra unui capat de cerere ,nu exista motivare pt lipsa pronuntarii ... (vezi toată discuția)
	                    moraru alexandru	                   

ce cale de atac mai exista impotriva unui apel in care instanta nu s-a pronuntat asupra unui capat de cerere ,nu exista motivare pt lipsa pronuntarii ... (vezi toată discuția)

cristina69	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)
	                    cristina69	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)

danalida	                   

Revizuire sau contestație în anulare ?
Aș dori să îmi spuneți vă rog ce posibilități mai am ? Am  fost sancționată contravențional , am făcut ... (vezi toată discuția)
	                    danalida	                   

Revizuire sau contestație în anulare ?
Aș dori să îmi spuneți vă rog ce posibilități mai am ? Am  fost sancționată contravențional , am făcut ... (vezi toată discuția)