Marius Negut 
	    	Consilier juridic

Marius Negut 
	    	Consilier juridic	    

Antik 
	    	Utilizator

Antik 
	    	Utilizator	    

Antik 
	    	Utilizator

Antik 
	    	Utilizator	    

Daca sunt mostenitori legali ai defunctului acestia trebuie informatii de existenta unui testament in vederea acceptarii sau in eventualitatea unei contestatii la testament care se va face la instanta de judecata.
 Antik, utilizator
 Antik, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alinabraun	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
	                    alinabraun	                   

Buna ziua, 
Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)

Luyzaa	                   

buna seara am si eu o intrebare.
am un testament de la matusa mea pentru casa, cu clauza de ingrijire. cand moare la succesiune cine trebuie sa ia parte in ... (vezi toată discuția)
	                    Luyzaa	                   

buna seara am si eu o intrebare.
am un testament de la matusa mea pentru casa, cu clauza de ingrijire. cand moare la succesiune cine trebuie sa ia parte in ... (vezi toată discuția)

diana andone	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Parintii mei sunt in posesia unui testament autentic prin care defuncta le lasa in mostenire un teren de 4000mp, precizez ca ... (vezi toată discuția)
	                    diana andone	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Parintii mei sunt in posesia unui testament autentic prin care defuncta le lasa in mostenire un teren de 4000mp, precizez ca ... (vezi toată discuția)