avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pasi de urmat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasi de urmat

Am o afacere si doresc achizionarea unui spatiu vecin ,dar care este spatiu de locuit...intre noi se afla o usa ,momentan blocata ,dar vizibila pe cadastru...vreau sa mi extind afacerea ,deblocand aceasta usa si modificandui dimensiunile.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 19:50, 5 Iulie 2015
achizitionati spatiul si apoi cereti autorizatie de constructie/modificare a spatiului in sensul dorit de dvs. dupa modificari faceti cadastrul conform noii realitati si intabulati
Multumesc f. mult,seara linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare raduch67 raduch67 Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)
O autorizatie de constructie din 1991 tine loc de act de proprietate? codrutage codrutage Luna trecuta am cumparat un apartament, iar la notar mi s-au dat toate actele acestuia. Uitandu-ma acasa atent peste ele, am vazut ca fostii proprietari aveau ... (vezi toată discuția)
Autorizatie modificare Ioanacb Ioanacb Buna ziua, am si eu o nelamurire ! Locuiesc intr-o casuta din mediul rural, nu foarte mare cu camere inguste ! Cum in familie cat de curand ne apropiem de un ... (vezi toată discuția)