Cosmin Iancu 
	    	Avocat

Cosmin Iancu 
	    	Avocat	    

Boncu Constantin 
	    	Avocat

Boncu Constantin 
	    	Avocat	    

Boncu Constantin 
	    	Avocat

Boncu Constantin 
	    	Avocat	    

hero 
	    	Utilizator

hero 
	    	Utilizator	    

ContSters146823	                   

Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters146823	                   

Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)

adrian_chivu2001	                   

Buna seara
,,1)Poprirea se înfiinţează fără somaţie, prin adresă însoţită de o copie certificată de pe titlul executoriu, comunicată celei de-a ... (vezi toată discuția)
	                    adrian_chivu2001	                   

Buna seara
,,1)Poprirea se înfiinţează fără somaţie, prin adresă însoţită de o copie certificată de pe titlul executoriu, comunicată celei de-a ... (vezi toată discuția)

lilacost	                   

buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo  doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)
	                    lilacost	                   

buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo  doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)