avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Angajat care nu respecta anumite conditii de lucru pe ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Angajat care nu respecta anumite conditii de lucru pe parcursul programului

Exista formulare de procese verbale care se pot incheia, intre angajator si angajat, la inceputul zilei de lucru privind respectarea unor anumite conditii pe parcursul programului?
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2015
ssa232, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 9 Iulie 2015
Salariatul in cauza nu are fisa psotului , nu i s-a facut instruirea la locul de munca ?
Buna ziua,

nu se fac procese verbale. Aceste aspecte trebuie indicate in fisa postului, document care se comunica si angajatului. Daca sunt chestiuni speciale, care nu sunt specifice activitailor uzuale, se poate emite o dispozitie a sefului direct care de asemenea se comunica angajatului sub luare de semnatura.
Fisa postului exista. Din ce stiu, in ea sunt specificate doar indatoririle angajatului ci nu ce nu are voie sa faca. (sper sa nu ma insel!) Instruirea se face lunar, conform legislatiei. Restul detaliilor sunt in ROI.

Eu ma gandeam la ceva suplimentar acestora, ca o supra-instruire. :-/
Este de la sine inteles ca , salariatul are obligatia de a respecta obligatiile asumate prin c.i.m. si de a indeplini atributiile prevazute in fisa postului.

Daca face altceva decat este prevazut in fisa postului , atunci ar trebui sa existe un act scris din partea angajatorului in acest sens.
In lipsa unui astfel de document, salariatul poate fi cercetat disciplinar.
sa va dau un exemplu concret: consumul baturilor alcoolice in timpul programului.

Alte discuții în legătură

Traseu normal button button Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu explicarea urmatoarelor cuvinte. Va rog sa nu introduceti articole etc. Cum trebuie inteles cuvintele [b]traseu normal ... (vezi toată discuția)
Este interzis in legislatie consumul de bauturi alcoolice la birou? PaulD91 PaulD91 In multe companii domneste aceasta cutuma conform careia consumul de alcool este strict interzis la birou. Sunt curios daca aceasta are o origine legitima ... (vezi toată discuția)
Ssm monik monik buna ziua, am o intrebare legata de SSM in contractul individual de munca. angajatorul are incheiat un contract cu un prestator extern de servicii SSM, insa in ... (vezi toată discuția)