avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nu stiu pentru ce fel de viza sa aplic...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nu stiu pentru ce fel de viza sa aplic...

Buna ziua...as vrea sa imi prezint si eu situatia,cu speranta ca voi primi ceva sfaturi utile..
In luna Ianuarie m-am inscris la o agentie Work and Travel,in ideea unei calatori in State..Toate bune si frumoase,le-am dat actele,le-am dat banii necesari..si ei m-au dus cu vorba pana in ziua de astazi(6 iulie)..Au fost probleme si cu trimiterea DS-ului,a ajuns foarte tarziu(am impresia ca ei nu au trimis actele la timp...altfel,nu-mi explic).Ideea este ca ei nu mi-au facut programarea la viza la timp,si acum mi-au spus ca sunt 90% sanse sa nu mai ajung in State pentru ca ambasada nu mai accepta alte programari pentru astfel de vize in perioada asta.Am facut ca "trenu-n gara",era si normal..eu i-am platit,si ei nu si-au facut treaba..
Intre timp eu m-am imprietenit cu angajatorul din State,care isi doreste foarte mult ca eu sa ajung acolo,si a spus ca o sa ma ajute cu tot ce poate in acest domeniu..si ca ar trebui sa aplic pentru o work visa,mentionand faptul ca eu merg acolo sa il ajut cu afacerile lui(are un restaurant si,repet,isi mai deschide ceva in august),el fiind pregatit sa demareze actele necesare.Nu stiu pentru ce fel de viza trebuie sa aplic,nu stiu pe cine sa intreb,nu stiu cand sa aplic pentru o astfel de viza...sunt fff stresata.Cat despre agentia "minune"...cred ca e clar ca o sa ii dau in judecata...
Cel mai recent răspuns: ElenaHellen , utilizator 09:55, 7 Iulie 2015
Daca aveti rabdare si timp este posibil sa gasiti informatii pe pagina web a Ambasadei SUA in Romania - eu am incercat sa va dau un raspuns insa e mult de citit si sunt multe link-uri de deschis. Incepeti de aici:
[ link extern ]
Indrumare de pe pagina:

Pentru programarea interviului şi informaţii despre vize, sunaţi la numărul 03 17 800 260 sau vizitaţi www.ustraveldocs.com/ro


De asemenea:

Pentru orice întrebări legate de vize care nu şi-au găsit răspunsul pe pagina de internet a Secţiei Consulare vă rugăm să consultaţi Lista Subiecte A-Z sau să trimiteţi un mesaj la adresa de email: VisasBucharest@state.gov. De regulă, răspunsul la mesaje se trimite în cel mult 3 zile lucrătoare.

[ link extern ]

Aici e lista completa a vizelor:
[ link extern ]
Multumesc.Am sunat ieri la Ambasada(chiar la numarul afisat pentru programari),si am reusit sa imi fac personal programare la viza,desi Agentia mi-a transmis ca nu se mai pot face programari pentru astfel de vize...Cei din Agentie erau foarte siguri pe ei,chiar mi-au trimis un e-mail,in care au mentionat ca nu se mai poate face nimic,desi ei au insistat,etc..
Saptamana viitoare o sa merg la interviu.Multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hello. recent am participat la programul work and travel. am ... Doizerodoi Doizerodoi Hello. Recent am participat la programul Work and Travel. Am ajuns in america printr-o agentie (cu rol de mediator) care a luat la randul ei contact cu ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare acte cetățean filipinez ssdaniel ssdaniel Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutati intr-o problema legata de supralegalizare. Prietena mea din Filipine urmează să călătorească în România ... (vezi toată discuția)