avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare

exista vreun program care sa finanteze un proiect in valoare de aproximativ 10 mil de euro?
Cel mai recent răspuns: sorintm1977 , utilizator 05:45, 6 Septembrie 2009
Depide de proiect. Acceseaza Fundurile Structurale
Raspunsul la intrebarea dvs depinde de o serie de elemente cum ar fi: domeniul de aplicare, natura proiectului, complexitatea si structura proiectului, aspecte tehnice, etc. Din experienta noastra va putem spune ca proiecte cu astfel de bugete au o structura complexa de finantare: Banca, Investitor, Program UE.
Este greu de crezut ca exista un program in care doar finantarea nerambursabila sa ajunga la 10 mil. EUR.
desigur sunt multe particularitati care trebuie cunoacute si analizate inainte de a formula un raspuns cert.
Primainvest si fanica au dreptate.
Asteptam detaliile.
Buna,

In general proiectele cu o valoare de 10 milioane vizeaza obiective majore de infrastructura.
Asa cum au spus si ceilalti depinde de proiect.... si nu numai. ..depinde de conditiile de eligibilitate ale unui solicitant, gradul de cofinantare, procentul prin care se permite achizitia de echipamente/instruire personal, etc. etc. Dvs. ati fost foarte lapidar, nu ati precizat ce vizeaza proiectul .
Am auzit ca alte tari pot acesa fonduri structurale care se acorda firmelor aflate in insolventa cu reorganizare. Conditia ar fi sa ai acceptul reorganizarii ,un plan bun si poti accesa aceste fonduri. Stiti ceva m-ai precis? O fi adevarat ?

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Ajutoare minimis caen 6920 - activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal calin68 calin68 Buna ziua, In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis ... (vezi toată discuția)