avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura cazare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura cazare

Buna ziua,

Am 3 spete pentru o firma de IT la care am inceput sa-i tin contabilitatea recent.

1. Am o factura de cazare de la hotel care are si costurile cu mancarea trecute. Cum as putea sa o inregistrez? Stiu ca linia cu cazarea merge pe contul 625. Dar celelalte? Totodata trebuie completata o foaie de parcurs pentru deductibilitatea integrala a benzinei?
2. Facturile de apa la Fantana se inregistreaza pe 6458?
3. S-au facut niste abonamente la vodafone si au fost platite in avans pentru 3 luni. Factura nu am primit-o inca. Cum se inregistreaza?

3.
Cel mai recent răspuns: Georgiana121 , utilizator 06:55, 10 Iulie 2015
Georgiana121 a scris:

are si costurile cu mancarea trecute.

Adica, in cazare e trecuta si masa? Fiti mai explicita.
Da! e trecuta si masa pe factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt deplasare andrei44 andrei44 Toate chelt cu deplasarea se pun in 625 ? Adica si masa servita (daca aduce factura) biletele de tren, de taxi, diurna si cazarea, c/v combustibilului consumat ... (vezi toată discuția)
Cazare externa pt clientii firmei alina1977 alina1977 Pot sa decontez pe firma transportul si cazarea externa pt un client al firmei care imi cumpara o cantitate importanta de marfa? Deplasarea se efectueaza in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate foaie de parcurs - auto personal sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca in urmatoarea situatie este obligatorie intocmirea foilor de parcurs: SRL cu impozitare 3% venit, cu zero ... (vezi toată discuția)