Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Fartusnic	                   

Buna seara , am si eu o intrebare , legata tot de locul de munca : un angajat cu contract de munca individual , perioada nedeterminata ... nu isi poate lua ... (vezi toată discuția)
	                    Fartusnic	                   

Buna seara , am si eu o intrebare , legata tot de locul de munca : un angajat cu contract de munca individual , perioada nedeterminata ... nu isi poate lua ... (vezi toată discuția)

madalina_oprea	                   

Buna ziua!
La inceputul anului mi-am programat concediu in perioada Pastelui 2 saptamani(programarea colective la niv.unitatii)
Mi-am luat bilete pt o ... (vezi toată discuția)
	                    madalina_oprea	                   

Buna ziua!
La inceputul anului mi-am programat concediu in perioada Pastelui 2 saptamani(programarea colective la niv.unitatii)
Mi-am luat bilete pt o ... (vezi toată discuția)

mariamat	                   

Concediul de odihna este o obligatie pentru angajat ?
Ce sanctiuni legale poate primi angajatul in cazul in care  nu solicita concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
	                    mariamat	                   

Concediul de odihna este o obligatie pentru angajat ?
Ce sanctiuni legale poate primi angajatul in cazul in care  nu solicita concediul de odihna ... (vezi toată discuția)