avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de executare silita

Ce pot face, in cazul in care am depus la un Executor judecatoresc, o cerere de executare silita, iar acesta, desi a incasat onorariul si a incheiat un proces verbal, dupa depunerea actelor la dosar, in urma cu doi ani, am constat urmatoarele:
- Nu am primit niciun raspuns
- Nu exist in baza lor de date
- Nu am numar de dosar
- Angajatii nu vor sa dea relatii, pretextand ca sunt ocupati
- Respectivul domn Executor nu raspunde niciodata la telefon
- Nu am primit instiintare de incetarea executarii silite
Cel mai recent răspuns: gabrielaflorica , utilizator 15:41, 14 Iulie 2015
Va confruntati cu situatie delicata
Pe parcursul a 2 ani nu ati gasit posibilitatea de contactare executor judecatoresc ?
Dvs in calitatea de creditor ati staruit in termen legal la executor sa mentina pe rol activ cererea dvs de executare silita ?
Sigur, am actionat in termen legal si am cerut relatii!
Dacă aveți procesul verbal semnat cu executorul, faceți-i plângere la Camera Executorilor și la Poliție. Așa veți rezolva problema.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor tras la raspundere?!? angelica85 angelica85 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am de recuperat o creanta. Am primit din partea tribunalului dreptul de executare silita. Am ... (vezi toată discuția)
Se mai poate cere executarea silita sau s-a prescris? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Un credit contractat in 2008, achitat la zi pana in octombrie 2009 (ultima rata achitata)... pe parcursul acestei perioade, 2 somatii de plata, identice (doar ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)