avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Buna ziua,
A-si dori sa stiu si eu cum pot afla daca se mai poate plati carnetul de munca dupa o luna de neplata a acesteia,fara a exista intrerupere.
Mentionez ca eu imi platesc darile catre stat pt a avea continuitate in carnetul de munca.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 8 Iulie 2009
carnetul de munca se poate plati o singura data la cumparare :D

vechimea la care faceti referire se constituie din darile pe care le achita lunar angajatul si angajatorul . trebuie sa ne spuneti ce forma de angajare sau asigurare aveti in momentul de fata pentru a putea primi explicatiile necesare .

daca luna la care faceti referire este in afara oricarei forme de angajare sau asigurare nu mai puteti plati nimic retroactiv

Sa inteleg ca aveti contracte incheiate atat cu CAS cat si cu CASS?...sau cum sunteti angajata?
Mult succes ,
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2009
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal
Daca aveti contracte de asigurare incheiate cu Casa de Pensii, Casa de Sanatate sau AJOFM se poate plati cu penalitati contributiile pentru acea luna de intarziere ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva contributii sociale MANFLORY MANFLORY Buna seara ma numesc Flori si as avea si eu o intrebare .in ultimi 20 de ani am o vechime de aproximativ 10 ani cu intreruperi intre luni,ani as putea sa ... (vezi toată discuția)
Intrerupere pe cartea de munca daniel_moldovan daniel_moldovan Am lucrat 6 luni la o firma, dupa care m-am mutat la o alta firma. Angajatorul de la a doua firma nu a reusit sa-mi faca angajarea imediat(din motive numai de ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru vechime pensie adrianapopa adrianapopa Buna ziua, in decembrie termin indemnizatia de crestere a copilului si am o problema. daca nu ma angajez dupa aceasta perioada pot sa imi platesc eu ... (vezi toată discuția)