avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva mi-a facut cont de Facebook fara acordul meu si ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva mi-a facut cont de Facebook fara acordul meu si pune poze cu mine

buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog sa imi raspundeti.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Driga , Avocat 23:40, 28 Iunie 2016
Nu orice mesaj electronic e e-mail.
tgeorgescu a scris:

Nu orice mesaj electronic e e-mail.


Cooooomplet oftopic dar folositor

D-voastra ziceti ca e-mailul ar fi doar acel mesaj care foloseste un anumit protocol. Insa definitia emailului sau e-mailului este mult mai simpla:

1. A system for sending and receiving messages electronically over a computer network.
2. A message or messages sent or received by such a system.
[ link extern ]

Asadar, orice mesaj transmis/receptionat electonic indiferent de protocolul folosit ori daca e denumit de websiteul care a creat sistemul de transmisie/receptie "posta intima", "mesaj privat", "email", "mesagerie electonica" sau "porumbelul postas" este email prin definitie.
Buna ziua. Avand in vedere postarile sigur e o persoana cunoscuta.
Administratorii Facebook vor bloca acel cont, mai ales daca mesajul trimis este redactat cu argumente si face referire la legislatie!
Am gasit o persoana care dorea sa ma insele folosind FB. Am raportat prin sistemul lor intern si in 24 de ore contul era inchis. Era o chestie asa de evidenta de ...
adrianaflorescu a scris:

buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog sa imi raspundeti.multumesc


Ati primit deja o multime de sfaturi, daca va placea sa va jucati de-a detectivul cand erati mic, le puteti urma.
Daca vi se furau actele, portofelul cu banii, ce faceati? Va jucati de-a Sherlock Holmes, sau mergeati la politie? Facebook a fost declarat, printr-o hotarare a ICCJ spatiu public! Si cine se ocupa cu infractiunile comise in spatiul public?
Sigur, cei de acolo s-ar putea sa incerce, in stilul lor caracteristic, sa va faca sa renuntati la plangere, poate agentul respectiv, un intarziat militian inca neajuns la pensie, nici nu a auzit de Facebook. Dar astia sunt rari. O sa ramaneti surprins de cati tineri de isprava, proaspat iesiti din academia de politie, cu mandrie si orgoliu profesional, sunt gata sa va ajute.
Ultima modificare: Luni, 3 August 2015
hotumattua, utilizator

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Site și pagină de facebook ''furate'' de un fost angajat. cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului? Sorin M Sorin M Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de ... (vezi toată discuția)