avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EOS KSI-recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EOS KSI-recuperare creanta

Imi cer scuze ,dar sunt nevoit sa cer sfatul unui specialist in legatura cu problema mea. In 2007 am luat un credit de nevoi personale pe o perioada de 3 ani de la o firma care intre timp s-a desfiintat.Am platit catre aceasta firma cateva luni. Dupa ceva timp aceasta firma s-a desfiintat si datoria a fost preluata de firma Cofidis IFN. Aceasta m-a somat in mai multe feluri sa la achit datoria plus mai multe penalizari si dobanzi. Am ajuns la un acord cu ei sa le platesc lunar o anumita suma. Dupa vreo 3 ani de plata la Cofidis, cand le-am cerut un desfasurator sa vad cat mai am de platit m-am trezit cu suma de 6500 lei.M-am suparat si nu am mai platit nimic,aceasta fiind anul trecut. Zilele trecute am primit acasa o instiintare din parte EOS KSI precum ca ar fi preluat creantele de la firma mai sus mentionata si ca le datorez acestora suma de 3500 lei. Intrebarea mea este: s-a prescris aceasta datorie sau trebuie sa le platesc celor de la EOS aceasta suma. Daca trebuie cum ar trebui sa fac sa fie cat mai legal si sa nu ma trezesc cu surprize la fel cum am patit cu cealalta firma(Cofidis). Va multumesc anticipat! Cu respect Iulian.
intelegeti-va cu ei pt plata in rate, semnati un acord scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)