avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creanta de la societate aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creanta de la societate aflata in insolventa

Soc.A are de incasat de la soc.B o anumita suma de bani.(facturi anterioare intrarii in insolventa)
Soc.B se afla in insolventa(procedura simplificata).Poate soc.A sa primeasca de la soc.B marfuri in locul sumei pe care o are de incasat?Daca da ce documente trebuie intocmite?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:39, 14 Iulie 2015
De putut se poate doar cu acordul creditorilor, creditorii fiind interesati ca patrimoniul sa nu fie diminuat in defavoarea lor. Sincer, nu cred ca veti obtine un astfel de acord.

Practic si dumneavoastra sunteti un creditor si probabil nu v-ar avantaja ca un alt creditor sa primeasca marfa in contraprestatia unor facturi anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia marfurilor in cazul magazinelor online lelek lelek Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: sunt detinatorul unui magazin online si lucrez in sistem dropship, adica in momentul in care primesc o comanda trimit ... (vezi toată discuția)
Insolventa- recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana poate fi investita cu formula executorie o hotarare judecatoreasca cu privire la drepturi salariale(definitiva si executorie), dupa intrarea in insolventa? va ... (vezi toată discuția)
Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)