avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu portarea unui numar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu portarea unui numar

Buna ziua, Am incheiat un contract cu vodafone pe data de 30 mai 2015 si am cerut portarea unui numar de telefon.
Numarul nu sa portat si cei de la vodafone cer luna de luna bani pentru ca mi-a dat un numar temporar si spun ei ca nu am decat sa il folosesc chear daca nu mi sa portat numarul pe toata perioada contractuala si nu pot sa solicit ca contractul sa se anuleze pt ca numarul nu sa portat.
Am gasit in contract o fraza citez:
``Daca portarea nu se realizeaza (din motive independente de vodafone) sau clientul anuleaza cererea de portare, prezentul contract inceteaza, insa fara a aduce atingere obligatiilor clientului rezultate din contractul incheiat``
Daca puteti sa ma lamuriti ce inseamna acest lucru: trebuie sau nu trebuie sa pastrez contractul cu numarul temporar, si daca nu trebuie cam ce pot sa fac.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere vodafone aurelian mihai aurelian mihai Buna ziua,in data de 15 Mai 2018 am portat un nr de telefon Vodafone La momentul cererii de portare mi s a comunicat ca nu mai am perioada contractuala pe ... (vezi toată discuția)
Urgent! teapa la portare!!! irinairina13 irinairina13 Ce se poate face pentru reziliarea contractului cu noua firma in cazul in care portarea nu se poate realiza, din cauza ca abonatul se afla inca in perioada ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)