avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Dilema alerte Avocatnet.ro incepand cu 1 august
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Dilema alerte Avocatnet.ro incepand cu 1 august

Nu am inteles,pana la 1 august 2015 ,alertele trimise erau gratuite ,dar dupa aceasta data se plateste ? daca este cu plata ,nu ma pot angaja sa ma abonez ,nu am bani ,cu toate ca problemele ridicate imi succita interesul ,fiind o persoana care nu vrea sa fie rupta de noutatile legislative .Pensia nu-mi permite ,asa ca doresc sa stiu daca acceptul primirii noutatilor incumba sarcini pecuniare .Va rog mult ,lamuriti-ma ,pentru a nu ma trezi cu obligatii de plata pe care nu le pot onora .Multumesc anticipat !
Bună ziua,

Abonarea nu se va face automat ci prin completarea unui formular:
oferte.avocatnet.ro/alerte

Toate cele bune.

Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2015
Admin, administrator
Deci, daca nu ma abonez prin completarea formularului ,nu mai primesc strile ,informatiile de la dv ,asa cum era pana acuma ?
?
Buna ziua,

Continutul AvocatNet.ro ramane in continuare gratuit. Poate fi citit oricand, se pot pune intrebari oricand etc.

De la 1 august se va primi gratuit newsletterul de dimineața, care conține informații minimale despre cateva dintre știrile zilei de ieri (e livrat in jurul orei 9 dimineata). Se va mai primi gratuit sinteza de forum (llivrata in jurul orei 7 seara).

Restul alertelor, care se trimiteau de mai multe ori pe zi în funcție de noutățile zilei se vor primi doar de către abonații plătitori. Altfel spus, doar daca este confirmata o plata de pe contul respectiv, alertele vor fi trimise. Altfel, cata vreme nu se face plata, nu le veti primi.

O zi frumoasa.
Multumesc mult ! Voi ramane fidela pentru alertele gratuite ,imi sunt de folos pentru mine ,ca om care doreste sa stie ce se mai intampla in spatiul romanesc legislativ ,si nu numai ,care este atat de labil si imprevizibil .Inca o data multumesc ca existati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alerta fiscala - sugestie pentru newsletter carmaciu carmaciu Avand in vedere faptul ca in Romania suntem departe de stabilitate in materie de fisc, normele fiscale aflandu-se intr-o perpetua si apriga dinamica, cred ca ... (vezi toată discuția)
Concediu-persoanele cu ajutor social?! CYBORG CYBORG Buna ziua! Primesc astazi un Newsletter de la Avocat net.ro care zice :\"Persoanele asigurate în sistemul sanitar autohton sunt îndreptățite să ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)