IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

Silver78 
	    	Utilizator

Silver78 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 Lala46	                   

Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare.
Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
	                    Lala46	                   

Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare.
Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)

marko	                   

Buna ziua.Sotia mea are o masina pe numele ei,dar care o foloseste fostul sot.Au divortat la notar iar partajul nu a fost facut deoarece la momentul acela ... (vezi toată discuția)
	                    marko	                   

Buna ziua.Sotia mea are o masina pe numele ei,dar care o foloseste fostul sot.Au divortat la notar iar partajul nu a fost facut deoarece la momentul acela ... (vezi toată discuția)

laurycm22	                   

BUNA ZIUA, AM MAI MULTE INTREBARI.SITUATIA ESTE URMATOAREA: SOTUL CU CARE SUNT CASATORITA DE 3 ANI SI CU CARE AM UN COPIL DE 1 AN A PARASIT DE 5 ZILE APARTAM  ... (vezi toată discuția)
	                    laurycm22	                   

BUNA ZIUA, AM MAI MULTE INTREBARI.SITUATIA ESTE URMATOAREA: SOTUL CU CARE SUNT CASATORITA DE 3 ANI SI CU CARE AM UN COPIL DE 1 AN A PARASIT DE 5 ZILE APARTAM  ... (vezi toată discuția)