Am o sentinta penala investita cu formula executorie. Pentru a-mi recupera creanta prin poprirea pe salariu (stiu unde lucreaza debitorul),trebuie sa cer acest lucru in cererea de executare judecatoreasca (in care sa mentionez si firma la care lucreaza debitorul) sau trebuie ulterior sa mai fac o cerere catre instanta?
Mergeti cu toata increderea la un executor judecatoresc care o sa faca toate formele. Eu, nici nu v-as recomanda sa va vada debitorul pe la locul lui de munca.
Inocentia.
mergeti la executor si faceti o cerere de executare silita. Ii comunicati acestuia unde lucreaza debitorul pentru a-i face poprire pe salariu. Daca stiti ca detine bunuri imobile in proprietate i le puteti comunica. Oricum executorul va face demersuri pentru a afla daca debitorul are bunuri in proprietate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Act notarial
stefanpetre
va salut....scurt si la obiect....am facut un act notarial cu o persoana inprumutindu-i o suma de bani...actul a fost facut pe data de 11 iunie 2008 pina la ... (vezi toată discuția)
Drept civili
kareska
AM O HOTARIRE JUDECATOREASCA DEFINITIVA DIN 2008. DIN CARE REZULTA CA PIRITUL ESTE OBLIGATLA PLATASUMEI REPREZENTINDCONTRAVALOAREA REPARATII AUTOTURISMULUI ... (vezi toată discuția)