avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru a trece un pamant pe numele meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru a trece un pamant pe numele meu

Buna mama are un pamant si trebuie sa il trec pe numele meu ce acte sunt necesare.ultumesc.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 22:01, 17 Iulie 2015
prin vanzare cumparare. luati legatura cu un notar si va va informa concret asupra tuturor actelor necesare.
de principiu acestea sunt: actul prin care mama a dobandit pamantul, cadastrul si intabularea acestuia, exstrasul de informare de carte funciara in care mama figureaza ca proprietar si ca terenul nu are vreo sarcina sau ipoteca, actele de identitate ale ambelor parti sa fie in termen de valabilitate si sa le aveti la dvs in original, impozitul platit la zi, certificat fiscal ca impozitul este achitat la zi. Daca or mai fi si alte acte necesare vi le va comunica notarul cand il veti consulta. Si evident banii necesari efectuarii aceastei vanzari cumparari.
cu stima, cassy.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intabulat pe parinti Mariuz222 Mariuz222 Buna, parintii mei detin un teren, acesta este intabulat pe numele mamei, eu doresc sa-l vand, mai am un frate, as dori sa-l vand eu nu parintii, cum ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament beatlen beatlen Eu impreuna cu fostul meu sot (suntem divortati) avem un apartament in comun achizitionat din doua donatii. Deci suntem doi proprietari. Intentionez sa i vand ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)