avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca

Subiect: credit banca

Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , creditul este de nevoi personale si nu are nimic garantat este cumva eroare si a banci ca nu si-a facut asigurae in caz de deces si cum au putut sa faca o asigurare in caz de deces din accident parinti mei au murit de cancer.. amindoi au platit 7 ani fara a avea intirziere la credit este facut in 2007 nu au nimic pe numele lor casa este singurul bun pe care il avem dar este pe numele lui bunicu din partea mamei care a decedat in 1994,succesiunea nu sa dezbatut parintii mei au murit unul in 2010 ianuarie tata ,mama a platit in continuare pana in 2014 luna mai ,in iunie pe 03.06.2015 a decedat.... ce mi se poate intinpla?//MULTUMESC...........
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Florin Negrea, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 17:28, 23 Iulie 2015
Mostenirea se ia de catre mostenitori cu venituri si cu datorii. Deci dupa parerea mea banca isi va lua de la dvs.rata pentru credit, asta daca nu au fost persoane care au girat imprumutul.
Nu au fost persoane care au girat imprumutul dar parinti mei nu au nimic pe numele lor nu au dezbatut succesiunea cat au trait actual casa in care locuim este pe numele bunicului pe cine va executa ca si bunicul si parinti sunt morti asta nu inteleg eu dati -mi si mie legea cu articol in care spune ca ce e pe numele lui bunicu care este decedat din 1994 si nu a avut nici o treaba cu creditul poate fii executat parinti nu a avut acte nici pe casa nici pe pamant cat au trait
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Florin Negrea, Alte profesii
Sunt mai multe articole si principii de drept, nu putem face aici teza mostenirii. Indiferent pe numele cui e casa, mopstenitorii platesc datoriile mostenirii daca doresc sa mosteneasca. daca nu, atunci refuza mostenirea si gata (dand o declaratie de neacceptare) si, in acest caz, nu platesc, dar nu stau nici in casa.
Simplist, cam asa stau lucrurile.
De acord cu dumneavoastra dar eu nu mostenesc nimic de la ei ca nu au avut nimic pe numele lor asta incerc sa va spun casa nu era pe numele lor era pe numele lui bunicu care este decedat din 1994 nu sa dezbatut succesiunea niciodat care este procedura in aceste cazuri mar interesa
Mostenirile sunt sub beneficiu de inventar, adica daca sunteti mostenitorii cuiva aveti obligatia sa le achitati si eventualele datorii dar doar in limita valorii mostenirii.

Alte discuții în legătură

Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit banca Florin Negrea Florin Negrea Daca am mostenit un credit inpropiu spus. Eu am stat in casa cu parinti mei ei au avut un credit la pireus au platit 7 ani. Dupa 7 ani au decedat amindoi casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)