Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Ioana1707 
	    	Utilizator

Ioana1707 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marusia80m	                   

Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)
	                    marusia80m	                   

Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)

alexa1305	                   

Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)
	                    alexa1305	                   

Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)

ana176	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu cum se calculeaza concediu postnatal,adica cel dupa nastere,nu cel de dinainte.
Sal.brut este 1374 lei.

multumesc
 (vezi toată discuția)
	                    ana176	                   

Buna ziua,
as dori sa stiu cum se calculeaza concediu postnatal,adica cel dupa nastere,nu cel de dinainte.
Sal.brut este 1374 lei.

multumesc
 (vezi toată discuția)