avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura copil minor

Sotul meu a plecat in germania la si cum dorim si noi sa mergem pentru a ramane pe termen nelimitat,el va merge sa faca procura sau declaratia,cum se zice corect,ma rog... o va face la un notar roman in germania, cum imi poate trimite foaia respectiva ca sa nu am problema la granita? astept raspuns urgent va rog
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:42, 18 Iulie 2015
Probabil ca o sa va trebuiasca originalul in tara, deci prin posta. Cand se duce sotul sa faca procura, poate intreba acolo, daca este posibil prin fax...
Procura trebuie data la ambasada consulat/caz in care o primiti in limba romana ori la un notar din Germania dar care are Apostila de la Haga. Sotul trebuie sa va trimita procura speciala in original , intrucat in tara trebuie sa mergeti cu ea sa o traduceti dupa care sa o legalizati la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Procura - apostila teomicri teomicri Buna ziua, imi trebuie o procura de la sotul meu ,care e acum in Anglia ,pentru a semna la banca prelungirea creditului.Sa se duca la ambasada (consulat) ? O ... (vezi toată discuția)
Iesirea unui minor din romania in germania, cat costa procura? Francesca26 Francesca26 Eu locuiesc in germania impreuna cu părinții mei, ei vor sa ma trimita in romania dar la întoarcerea din romania in germania imi trebuie procura si aceasta ... (vezi toată discuția)