avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Deducere cheltuieli amenajare sediu social
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Deducere cheltuieli amenajare sediu social

Buna ziua,
la o microintreprindere, neplatitoare de tva, sediu firmei este locuinta administartorului. In ce masura pot face lucrari de amenajare/renovare facturate pe firma? Sau ar fi mai corect sa se considere dividend, si sa se plateasca impozit?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:27, 20 Iulie 2015
Buna seara,
Da. Daca aveti constituite dividende e mai corect sa procedati asa. Achitati impozitul la stat si nu va doare capul.Adica evitati intrebarile fara sfarsit ale reprezentantilor fiscului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli microintreprindere adriana m adriana m Buna ziua, am o nelamurire,va rog sa ma ajutati sa inteleg cum trebuie sa procedez corect. 1.Am fost firma platitoare de impozit pe profit de 16%,am trecut ... (vezi toată discuția)
Amenajare imobil firmă. de ce a încadrat anaf cheltuielile corespunzătoare lucrărilor la cheltuieli nedeductibile? ddlkd ddlkd Firma a achizitionat un imobil, care era intr-o stare degradata si de aceea a avut nevoie de lucrari de reparatii si amenajari. In cadrul imobilului s-a ... (vezi toată discuția)
Justificare bani iesiti din firma Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O micro, neplatitoare de tva, plateste impozit venit 3%. Deocamdata exista doar asociatul unic care este si administrator si obtine venituri ... (vezi toată discuția)