avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere chemare in judecata in urma contestatiei la pv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere chemare in judecata in urma contestatiei la pv

buna ziua !
am depus contestatie la pv prin care am cerut a mi se transforma amenda in avertisment.
iar de la judecatorie am primit o adresa in care mi se cere a depune la dosar o CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA, dar nu stiu exact cum trebuie completata. ma puteti ajuta ?
multumesc anticipat
Treceti datele dvs de identificare,nume prenume domiciliu,cnp,datele de identificare a institutiei care a eliberat pv respectiv,mentionati seria si numarul pv contestat,descrieti situatia de fapt asttfel cum a avut loc,precizati motivele pt care dvs considerati ca pv in speta este nelegal,precizati ce probe intelegeti sa administrati (ACTE,MARTORI.ETC),motivati in drept ,puneti data si semnati.Parerea mea este sa va adresati unui avocat pentru a va redacta macar contestatia la pv respectiv daca nu va permiteti sa angajati unul pt a fi asistat pe durata intregului proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv cu doua sanctiuni Tonyde Tonyde Buna ziua! Pe PV intocmit de un agent rutier sunt doua contraventii. Una cu avertisment si una cu amenda si permis suspendat. Cum formulez contestatia doar ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere anulare amenda ca neintemeiat desi este pv este incomplet Raulcosmim12 Raulcosmim12 Buna ziua, Am formulat o contestatie pentru anularea unui proces verbal de contraventie in drept conform oug 2/2001 art 17 motivatiile fiind ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)