avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat

Salutare,

Nu stiu daca este cel mai potrivit loc pentru asta si imi cer scuze daca nu este, dar imi poate recomanda cineva un avocat cu experienta in acest domeniu?

Sunt persoana fizica, vreau sa dau in judecata o banca in legatura cu un dosar de credit ipotecar. In mare este vorba de acte aditionale aplicate unilateral din partea bancii si de majorari de dobanda nejustificate (si tot unilaterale), avand in vedere ca este vorba de un contract din 2008 si nu exista o formula a dobanzii specificata in contract.

Orice recomandare mi-ar fi de ajutor.

Merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 21 Iulie 2015
Regulament Forum Avocatnet.ro
2.6 In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

Link catalog consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...

Link Bursa Consultantilor:
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat drept judiciar banciov banciov Va rog sa-mi recomandati un avocat bun in drept judiciar din localitatea DETA judet Timis (vezi toată discuția)
Avocat specializat in malpraxis KettyP KettyP Buna ziua! Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)