liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

sflorin_1316 
	    	Utilizator

sflorin_1316 
	    	Utilizator	    

sflorin_1316, utilizator
 sflorin_1316, utilizator 	
			 liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

loredanan21	                   

Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)
	                    loredanan21	                   

Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)

apedro	                   

Buna ziua ! Recent am achizitionat o proprietate care are delimitare un gard din tabla, cam 30 ml pe doua laturi, intr-un carier de case. Pe latura unde am ... (vezi toată discuția)
	                    apedro	                   

Buna ziua ! Recent am achizitionat o proprietate care are delimitare un gard din tabla, cam 30 ml pe doua laturi, intr-un carier de case. Pe latura unde am ... (vezi toată discuția)

spynyx	                   

Am o problema la a carei solutionare as avea nevoie de ajutorul dvs: 
Am un apartament, proprietate personala, intr-un imobil-bloc care are si curte. ... (vezi toată discuția)
	                    spynyx	                   

Am o problema la a carei solutionare as avea nevoie de ajutorul dvs: 
Am un apartament, proprietate personala, intr-un imobil-bloc care are si curte. ... (vezi toată discuția)